osnovan 2000. godine

Edukacijsko savjetodavna nevladina organizacija za pomoć i podršku diskriminiranim osobama

Dobrodošli na stranice Nacionalnog polivalentntog centra »IZLAZ« za partnere i suradnike.

Želimo biti vaš partner u brizi za diskriminirane i marginalizirane pojedince i skupine te u svakodnevnom poslovanju na dobrobit naših korisnika.

Nadamo da ćete na našim stranicama pronaći sve potrebne informacije, a budete li imali dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na npc.izlaz-partners@email.com (Razvoj poslovanja) ili neki od brojeva telefona naših podružnica.

Naš je tim za poslovni razvoj strukturiran tako da tijekom procesa procjene iznese stručno mišljenje, u ulaganje pravovremeno unosi poslovno i pravno iskustvo te iskustvo starijih i iskusnijih članova, a s vama blisko surađuje kako bi se stvorio odnos koji će za obje strane biti najkorisniji.


Ključni elementi procesa su: 

  •  jedinstvena poveznica za sve prilike kako bi se olakšao inicijalni kontakt i kasnija koordinacija evaluacijskog procesa,

  • predan tim koji podupire sve aspekte partnerskog procesa,

  • standardni kriteriji revizije koji se sastoje od procesa evaluacije prijedloga projekta, utemeljenosti potreba, procjene kapacitivnih mogućnosti, ljudskih potencijala i komercijalne održivosti,

  • standardni proces revizije i odlučivanja

Partnerstva su sastavni dio povijesti Nacionalnog polivalentnog centra »IZLAZ«, a njihov je doprinos našem rastu ključan. 

Pozivamo vas da se upoznate s našim uspjesima i da istražite kako možemo izgraditi uspješno partnerstvo koje maksimizira naše zajedničke vrijednosti. 

Radujemo se pozitivnom partnerskom iskustvu s vama!

Prilikom suradnje na provedbi projekata ili programa, detaljno su razrađene politike međusobnih obveza i prava, kako bi svi partneri u procesu provedbe programa ili projekta unaprijed znali što mogu očekivati tjekom provedbe i što se dužni poduzimati tokom provedbe.


Politike provedbe projekata i programa su temeljni dokumenti na osnovu kojih se partnerski izrađuje provedbeni plan koji je usuglašen sa potrebama i očekivanjima partnera u provedbi projekta i programa.

VAŽNO JE ZNATI!Informacije i pomoć možete dobiti na broju linije pomoći


RED LINE

095 523 5009

ili

puem elektroničke pošte putem poveznice:

pomoc@email.com


NAPOMENA: navedena adresa i broj telefona namijenjeni su isključivo korisnicima koji nam se žele obratiti za pomoć.


Ostale molimo da koriste podatke navedene u rubrici KONTAKT